Termeni si Conditii

  Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

  Detinatorul site-ului MacroLEX.ro este SC Silcopet Softcons SRL denumit in continuare Furnizor.

  Furnizorul in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului MacroLEX.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. DESCRIEREA SERVICIULUI

  Furnizorul ofera clientilor acces la serviciul MacroLEX.ro ce cuprinde legislatia Romaniei, serviciu disponibil la adresa https://www.macrolex.ro.

2. INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

  Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Furnizorul nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate.
  In cazul in care ati uitat parola sau doriti sa o modificati, va rugam sa trimiteti email sau sa sunati la numerele de telefon aflate in sectiunea Contact.
  Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.
  Dupa inregistrarea pe site, puteti beneficia de o perioada demo folosita exclusiv pentru testarea serviciilor nostre.

3. ABONAMENTE, PLATI SI ALTE TRANZACTII

  Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in sectiunea Abonamente.
  Furnizorul va emite catre Beneficiar o factura pentru serviciile prestate, obligatia Beneficiarului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, in conformitate cu legislatia in vigoare.
  Plata serviciilor se va efectua in urma Comenzii.
  Furnizarea serviciilor se va efectua numai in urma confirmarii platii integrale.
  Furnizorul se obliga sa furnizeze serviciile si sa expedieze documentele (inclusiv factura) catre Beneficiar pe cale electronica: pe e-mail, pe site-ul MacroLEX.ro sau prin orice alta forma electronica favorabila lui si Beneficiarului.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

  Continutul, designul, numele site-ului MacroLEX.ro, precum si orice alt material avand legatura cu site-ul MacroLEX.ro, apartin Furnizorului si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

5. UTILIZAREA SERVICIULUI

  Conditia utilizarii MacroLEX.ro este ca sa nu folositi informatiile si serviciile care se regasesc acolo in nici un scop ilegal, sau in scop interzis de prezentele conditii si notificari. Nu puteti utiliza serviciile sub nici o forma, care ar cauza avarierea, malfunctia, supraincarcarea sau deteriorarea serverelor MacroLEX.ro, sau care ar impiedica pe ceilalti vizitatori in utilizarea serviciilor. Furnizorul nu poate garanta ca accesul la MacroLEX.ro va fi continua sau fara erori. Furnizorul nu este raspunzator pentru acele daune, care sunt cauzate de nefunctionarea corespunzatoare al site-ului, deranjamentul acestuia, inaptitudinea la utilizare, schimbarea neautorizata de catre oricine ale datelor, virus de calculator, deranjament de linie sau de sistem.

6. SUSPENDAREA ACCESULUI

  In cazul in care nu se respecta conditiile contractuale sau termenii si conditiile de utilizare a acestui site, Furnizorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul MacroLEX.ro sau la o parte a acestui continut.
  Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, sau veti accesa fraudulos site-ul MacroLEX.ro, Furnizorul are dreptul sa suspende sau sa steraga contul dumneavoastra, fara nici un fel de notificare prealabila.

7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

  Va rugam sa consultati Politica de confidentialitate.

8. RASPUNDERE

  Furnizorul nu poate fi responsabil pentru daune, de orice fel, pe care Beneficiarul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Furnizor a oricarei din obligatiile sale.
  Furnizorul nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. Furnizorul nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site. Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
  Furnizorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat, intre continutul site-ului si informatiile reale. (ex. erori existente in sursele de informare: ziare, site-uri, alte publicatii, etc.)
  Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
  Utilizarea serviciilor oferite in cadrul site-ului, implica acceptarea neconditionata din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare a acestora.

9. SECTIUNI PUBLICITARE

  In interiorul continutului MacroLEX.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Furnizorul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, odata inregistrati pe MacroLEX.ro, este posibil sa primiti pe email mesaje publicitare sau de informare. Parcurgerea acestor Termeni si Conditii reprezinta acordul dvs. pentru a primi aceste mesaje.

10. FORTA MAJOR

  Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neindeplinire este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil si inevitabil, in afara controlului partilor.

11. LEGISLATIE

  Termenii si Conditiile de folosire se supun legislatiei romane. Eventualele litigii aparute intre furnizor si beneficiar sau cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romanesti competente.

Va multumim,
Echipa MacroLEX.ro